tel. +40.0749.545.838 - Program


---PROIECTE
____________________________________________________________________________________________________________
click pt. vizionare


”Fie ca toate fiintele sa aiba parte de bucurie si de cauzele bucuriei, sa se elibereze de suferinte si de cauzele suferintelor, sa intalneasca fericirea care este mai presus de orice durere si sa duca o viata echilibrata, fara atasamente si aversiune”.

Proiectele noastre sunt in beneficiul tuturor fiintelor. De-a lungul timpului, la actiunile caritabile pe care le-am desfasurat, am avut alaturi oameni care cu iubire si compasiune s-au pus in slujba altor fiinte fara sa urmareasca nimic in schimb. Nu numai ca au lucrat ca voluntari, dar au si contribuit financiar la imbunatatirea conditiilor materiale si spirituale ale altora.
Cu respect si recunostinta, le multumim tuturor.

Dincolo de orientarea religioasa, ideologica sau de pozitia sociala, de toate dogmele de orice natura care ne separa, suntem OAMENI. Inteligenta ne-a condus catre confort material. Viata este traita de cele mai multe ori intr-un mod egoist, urmarind propriul confort si propriile placeri. Cautand aceste lucruri, distrugem mediul, purtam razboaie, ne izolam in diverse comunitati. Este timpul sa reflectam la valorile spirituale pierdute in timp, care se afla in interiorul nostru: bunatatea, iubirea si compasiunea, valori care aduc armonie, alina suferintele tuturor si ne conduc catre intelepciunea primordiala. Cu o inima deschisa catre toti, sa cautam adevarata fericire- a noastra si a tuturor.

OM MANI PADME HUM pentru toate fiintele...