tel. +40.0749.545.838 - Program


---INVITATII
____________________________________________________________________________________________________________

In beneficiul tuturor fiintelor simtitoare si pentru a pastra traditia budismului Mahayana , ne propunem ca pe viitor sa-l invitam in Romania pe PSS Dalai Lama.

De asemenea o sa continuam sa invitam calugari si Geshe care sa ne reveleze invatatura lui Buddha Shakyamuni si sa ne acorde initieri.

Sunt Lamasi tibetani care au acceptat cu bunătate cererea lui Lama Zopa Rinpoche de a sprijini activitatile Dharma, fiind disponibili să călătorească pentru a preda in centrele FPMT: Khen Rinpoche Rizong Rinpoche- fost Ganden Tripa (liderul spiritual al liniei Gelugpa), Jangtse Choje (Gyumed Khensur) Lobsang Tenzin Rinpoche- actualul Ganden Tripa, Khadro-la Rangjung Neljorma Khandro Namsel Drönme, Dagri Rinpoche si Jhado Rinpoche.

De asemena putem invita in Romania Geshe sau calugari rezidenti ai centrelor din Europa, care sa ne ajute sa intelegem anumite invataturi sau care sa ne ghideze in retrageri.

Incurajam persoanele care au posibilitati financiare sa sustina aceste proiecte ale noastre. Este foarte benefic-pentru noi si pentru toate fiintele simtitoare- sa aducem in tara noastra un Lama sau un Geshe.

Sa ne gandim ca sunt multe persoane care nu isi permit o calatorie spirituala. Este frumos sa mergem in anumite colturi de lume, sa vizitam locuri, sa ne intalnim cu maestrii si sa ascultam invataturi. Dar bucuria se transforma in fericire, atunci cand noi facilitam ca aceste evenimente sa aiba loc in Romania.

Recunoasterea internationala si confirmarea din partea Oficiului Tibetan din Geneva al PSS Dalai Lama, a functionarii noastre ca si Centru Gelugpa, sunt un punct important ca invitatiile sa fie onorate.