tel. +40.0749.545.838 - Program


---CURSURI
____________________________________________________________________________________________________________


”Atunci cand studiem buddhismul, ne studiem pe noi insine, natura propriei noastre minti.

In loc sa se focuseze pe o fiinta suprema, buddhismul empatizeaza mai mult cu lucrurile practice, precum- cum sa ne conducem viata, cum sa ne integram mintile si cum sa ne pastram pacea si sanatatea in fiecare zi.

Cu alte cuvinte, intotdeauna buddhismul a pus accentul pe cunoasterea-intelepciunea experimentata, mai degraba decat pe unele viziuni dogmatice.”
–Lama Thubten Yeshe

Centrul nostru ofera cursuri pentru incepatori si pentru avansati, incepand cu programele de introducere in meditatie si continuand cu module in care puteti intelege cum functioneaza mintea si ce potential urias ascunde.

De asemenea vom studia impreuna cum sa eliminam din vietile noastre energiile negative si cum sa le dezvoltam si sa le atragem pe cele pozitive, pentru a scapa de probleme si de suferinte.

Pentru persoanele care vor sa isi dezvolte iubirea si compasiunea, exista pasii graduali care sa ii ghideze catre acest scop.

1. BUDDHISMUL INTR-O COAJA DE NUCA
este un curs introductiv pentru incepatori. Prezinta filozofia de baza in contextul buddhismului tibetan Mahayana (Marele Vehicul)

2.DESCOPERIREA BUDDHISMULUI
este un curs de doi ani, pentru avansati, in care se reuseste sa se trezeasca potentialul nelimitat al mintii. Este o amprenta solida in practicarea buddhismului tibetan Mahayana.

3.MEDITATIA PENTRU INCEPATORI
este un curs introductiv al tehnicilor de meditatie tibetane pentru incepatori. Scopul este sa se obtina pacea si fericirea in viata de zi cu zi.

Nota:
La cerere, se poate organiza in orice perioada a anului (5 sedinte)

Cursurile sunt oferite gratuit.

(se pot face donatii, in functie de posibilitati)