tel. +40.0749.545.838 - Program


---ANIMALE
____________________________________________________________________________________________________________

”În cazul în care există o minte, există și sentimente cum ar fi durerea, plăcerea și bucuria. Nici o ființă simțitoare nu vrea sa sufere; toate ființele vor să fie fericite. Deoarece toți împărtășim aceste sentimente de bază, noi, ca ființe umane raționale, avem obligația de a contribui în orice fel putem, la fericirea altor specii și să încercăm tot ceea ce ne stă în putere pentru a le scuti de frică și suferințe” - PSS Dalai Lama

Timp de peste doi ani, am derulat un program de salvare a iezilor si a caprelor bătrane de la sacrificare. Datorita lipsei fondurilor, am fost nevoiți sa oprim acest proiect.

Pe viitor, în primul rand, dorim să gasim finanțare pentru a închide un teren pe care animalele sa pască libere, să gasim persoane care să salveze de la sacrificare si să adopte de la distanța un ieduț, un miel sau o capră batrână.
Pe langă hrana din timpul iernii, animaluțele au nevoie si de îngrijiri medicale. Animalele sunt exploatate la maxim, după care sunt sacrificate din cauza îmbolnavirii sau a îmbatrânirii. Cautam persoane care sa susțina financiar hrana si îngrijirile acestor nefericite animale domestice.

De asemenea, vom cauta în piețe și în magazinele de profil pești vii pe care sa îi cumparam, sa îi ajutam cu mantre, dupa care sa îi eliberam. Sunt mulți iubitori de animale care nu au timp, dar care pot sa susțina financiar aceste proiecte ale noastre.
Daca dispuneți de timp, puteți si dumneavoastră sa optati pentru a salva de la moarte iminenta astfel de fiinte. Pe pagina noastră am pus la dispoziție și practica specială pe care să le-o faceți înainte de a le elibera.

*(pentru donații, vă rugăm sa specificați cauza pe care o susțineți)