tel. +40.0749.545.838 - Program


---AJUTOR SOCIAL
____________________________________________________________________________________________________________

”Cheia pentru a creea o lume mai buna si mai pasnica este sa descoperim iubirea si compasiunea pentru ceilalti. Firesc, asta inseamna sa descoperim cum sa ne indreptam atentia catre fratii si surorile noastre mai putin norocosi decat noi. In acest sens, cu respect, un rol important il joaca organizatiile non-guvernamentale.
Nu doar devenim constienti de drepturile tuturor fiintelor, ci le si oferim victimelor incalcarii acestor drepturi, speranta pentru un viitor mai bun” - PSS Dalai Lama

Proiectele noastre sociale, legate de hrana si haine, s-au indreptat catre copiii cu dizabilitati si copiii din medii defavorizate, catre batranii din aziluri si catre oamenii fara adapost.

Va asteptam oricand alaturi in actiunile noastre, fizic sau daca timpul nu va permite, prin contributii materiale sau financiare.
Conform statutului FPMT, trimitem informarile exacte ale actiunilor noastre, tuturor persoanelor care au facut donatii, indiferent de suma. De aceea va rugam sa specificati catre ce actiune doriti sa directionati banii sau bunurie materiale si sa ne lasati adresa de e-mail pentru a putea comunica.